Бютівцю не поспішають віддавати Запоріжжя

Середа, 17 листопада 2010, 13:54

Запорізький виборчком 16 листопада відмовив у реєстрації як меру Запоріжжя новообраному міському голові Олександру Сіну.

Інформацію про це УНІАН офіційно підтвердили в Запорізькому міськвиборчкомі.

Також було відмовлено в реєстрації депутатом міськради екс-меру Запоріжжя Євгену Карташову, обраному депутатом від КПУ.

"Справді, у вівторок, 16 листопада, Олександр СІН і Євген Карташов подали документи для реєстрації: Сін - як мер Запоріжжя, Карташов - як депутат Запорізької міськради. І, дійсно, в день подачі документів обидва вони, як і ряд інших обраних депутатів, зареєстровані не були", - повідомив член міськвиборчкому Володимир Голіщев.

"Євген Карташов - у зв`язку з тим, що не надав необхідні документи в повному обсязі, а Олександр Сін - у зв`язку з тим, що на проведення всіх необхідних для реєстрації дій у вівторок комісії просто не вистачало часу", - пояснили у міськвиборчкомі.

При цьому Голіщев зазначив, що ці дії, "безперечно, знаходяться в рамках правового поля, оскільки згідно із законодавством, на реєстрацію передбачено 5 днів з моменту подачі документів".

Як повідомляв УНІАН, згідно з офіційно оголошеним у встановленому порядку результатом виборів 31 жовтня, мером Запоріжжя, незважаючи на всі зусилля Партії регіонів для забезпеченню посади Запорізького міського голови за представником ПР Володимиром Кальцевим, був обраний кандидат від "Батьківщини" Сін.

При цьому в цілому і Запоріжжя, і Запорізька область проголосували за Партію регіонів: ПР одержала більшість як у Запорізькому міськомі, так і в Запорізькій обласній раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News