Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа Лозінського пішла до суду

Середа, 17 листопада 2010, 14:50

Генпрокуратура передала у Вищий спеціалізований суд у цивільних і кримінальних справах кримінальну справу за обвинуваченням екс-депутата Віктора Лозінського.

Про це "Українським новинам" повідомив представник Генпрокуратури.

За його словами, справа передана до суду у середу, 17 листопада, для визначення підсудності.

Як відомо, Лозінського обвинувачують у завданні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Кіровоградської області Валерію Олійнику, які призвели до загибелі останнього.

Олійник загинув 16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області в результаті зіткнення з нардепом від БЮТ Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником районного відділу міліції Михайлом Ковальським.

Генпрокуратура порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 121 (навмисне тяжке тілесне ушкодження, скоєне у спосіб, який має характер особливого знущання, або скоєне групою осіб, а також із метою залякування потерпілого чи інших осіб, або вчинене на замовлення, або таке, що призвело до смерті потерпілого).

3 липня 2009 року Верховна Рада позбавила Лозінського депутатських повноважень, після чого Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання Лозінського і доправлення його до суду.

30 липня 2009 року Лозінський був оголошений у міжнародний розшук і 1 березня 2010 року був затриманий у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...