Одному з організаторів акції проти Податкового кодексу підкинули наркотики?

П'ятниця, 19 листопада 2010, 11:05

Одному з організаторів підприємницьких акції протесту проти Податкового кодексу в Хмельницькому Тетяні Ковалевській підкинули наркотики.

Про це заявила депутат від НУНС Ксенія Ляпіна, повідомляє прес-служба "За Україну!".

За її словами, організатора акції затримали у четвер в другій половині дня і по даний час утримують у відділку міліції.

Ляпіна зазначила, що МВС не дає можливості адвокатам Ковалевської ознайомитися з матеріалами, на підставі яких її було затримано. Також не повідомляється про порушення кримінальної справи.

"Влада своєрідно помітила підприємницькі акції. Зараз розпочинається процес переслідування протестуючих. З одного боку арештовують активістів, звинувачуючи їх в порушені громадського порядку", - сказала вона.

"З іншого боку, чудово розуміючи, де джерело організації цієї акції, до однієї з активісток штабу протестуючих в Хмельницьку підкинули наркотики", - додала Ляпіна.

"Ми повертаємося в 90-ті роки - коли людину нема за що "взяти", то робляться такі речі", - зазначила вона.

Ляпіна повідомила, що підприємців зараз звинувачують в тому, що нібито штаб займається наркоторгівлею, а не організацією акцій.

"Це робиться для того, щоб налякати їх і розбити їхню роботу, щоб вони не могли більше координувати діяльність тисяч підприємців", - переконана вона.

Ляпіна заявила, що партія "За Україну!" направить з цього приводу запити з вимогою не допущення фальсифікації справи, буде всіляко захищати підприємців і надавати їм юридичну допомогу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News