Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович привітав компанію Ріната Леонідовича

П'ятниця, 19 листопада 2010, 14:59
Президент Віктор Янукович привітав компанію "Систем Кепітал Менеджмент" з 10-річчям.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Компанія демонструє високий рівень соціальної відповідальності, що дуже важливо сьогодні, коли економічна криза погіршила життя багатьох людей, і коли дбати про них, турбуватися про їхній захист - це справа справді величезної державної ваги", - зазначив він.

"СКМ" - це сьогодні синонім таких слів, як впровадження інвестицій, сучасних технологій, оскільки компанія за 10 років справді дуже суттєво просунулася у цьому і є нині прикладом для українського бізнесу", - наголосив Янукович.  

"Вам дійсно є чим пишатися. Адже завдяки сучасним технологіям, ефективному використанню ресурсів і блискучій командній роботі професіоналів високого рівня ви стали лідером у багатьох галузях української економіки", - зазначив президент.

Він переконаний, що "відкритість та прозорість ведення бізнесу, патріотизм і відповідальність, які ви демонструєте сьогодні, дадуть можливість групі компаній "СКМ" і в майбутньому залишатися лідером вітчизняного бізнесу, робити великий внесок в економічний та соціальний розвиток нашої країни".

"Від усього серця бажаю вам усім і особисто президенту компанії Рінату Леонідовичу Ахметову міцного здоров‘я, успіхів та удачі", - йдеться у вітанні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування