Тігіпко тепер займеться освітою, а губернатор інвалідами

П'ятниця, 19 листопада 2010, 17:02

Члени уряду, які за сумісництвом є депутатами Дніпропетровської облради, увійшли до складу постійних комісій облради.

Відповідно до рішення, ухваленого на другій сесії Дніпропетровської облради шостого скликання,  віце-прем'єр Сергій Тігіпко буде працювати в Комісії з  питань науки, освіти і молоді, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Міністр будівництва і регіонального розвитку, представник Партії регіонів Володимир Яцуба увійшов у Комісію з  питань будівництва, транспорту, зв'язку і благоустрою.

Міністр промислової політики Дмитро Колєсніков увійшов у комісію з питань базових галузей економіки, соціальної політики і праці.

Представник Партії регіонів, головний санітарний лікар Сергій Риженко буде працювати в профільній комісії  з питань охорони здоров'я, а губернатор Олександр Вілкул займеться роботою з пільговою категорією населення в комісії зі справ ветеранів, інвалідів і дітей війни.

Брат екс-прем'єра Павла Лазаренка Іван Лазаренко, представник партії "Громада", знову став членом комісії з питань агропромислового комплексу.

Представник "Батьківщини" Антоніна Ульяхіна ввійшла до складу Комісії регламенту і депутатської етики, діяльності рад і розвитку місцевого самоврядування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування