Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Органи нічого не можуть на мене "накопати" - Тимошенко

Неділя, 21 листопада 2010, 15:09

Правоохоронні органи багато років перевіряють лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко і її сім'ю.

Про це політик заявила в інтерв'ю Kyiv Post.

"Якщо є якісь питання, у них на руках всі засоби, щоб відкрити справу і висунути звинувачення", - заявила вона.

Тимошенко нагадала, що перш ніж стати політиком, вона очолювала найбільшу в Україні приватну компанію - "Єдині енергетичні системи України".

"Гроші були зароблені, задекларовані і нікуди не зникли", - заявила вона.

"У мене перераховують кожну зароблену копійку. І нічого не знаходять. Я б хотіла, щоб і іншим українським політикам довелося пройти через ті ж "очищаючі перевірки", які пережила я", - зазначила Тимошенко.

"По-моєму, прийшла пора перевірити тих чиновників, які офіційно жодного дня не займалися бізнесом або не показували прибутків, але в кого, наприклад, є палац у Криму. У мене його немає ", - уточнила лідер "Батьківщини".

"Я повністю заперечую твердження, що брала що-небудь з державного бюджету, коли була прем'єр-міністром", - заявила Тимошенко.

"Якщо все, що вони змогли знайти за такої влади над судами і правоохоронними органами, це розкрадання 40 тисяч гривень, яке нібито скоїв Луценко, ми повинні запитати: чому, незважаючи на всі спроби, вони не знайшли нічого більшого?", - додала вона.

"Врешті-решт, жодна інша політична команда просто не стикається з такими розслідуваннями і перевірками, як наша, і не змогла б їх пережити", - зазначила політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування