Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДАІ клянуться, що не чіпали автобуси з мітингувальниками

Понеділок, 22 листопада 2010, 15:23

У Державтоінспекції спростовують інформацію про перешкоджання руху автобусів, які прямують у Київ на акції протесту проти Податкового кодексу.

"Державтоінспекція повідомляє, що жодного випадку перешкоджання руху автобусів, які слідують у напрямку столиці не було", - сказано у заяві пресс-служби ДАІ.

ДАІ також інформує, що станом на 15 годину для участі у акції в Київ з регіонів України прибуло 1535 осіб на 48 автобусах.

"З огляду на те, що рух в столиці досить інтенсивний, а також через високу вірогідність утворення заторових явищ у центрі міста з причин прибуття значної кількості пасажирських транспортних засобів, водіям автобусів було запропоновано паркування у спеціально облаштованих для цього місцях", - сказано у повідомленні.

Так, 9 автобусів було розміщено на паркувальному майданчику поблизу метро Житомирська, інші - на стоянці біля Річкового вокзалу.

Учасникам акції радять діставатися до місця проведення мітингу за допомогою метрополітену, інших видів громадського транспорту.

Як відомо, раніше організатори акції протесту заявляли, що міліція не пустила до Києва 140 автобусів з учасниками акції протесту проти нового Податкового кодексу з різних регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування