Добкін не збирається працювати в Азарова

Вівторок, 23 листопада 2010, 15:46

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін спростовує чутки про його можливе призначення на посаду міністра з питань житлово-комунального господарства.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів про те, наскільки правдиві публікації в ЗМІ про його можливий перехід на роботу в уряд.

За словами Добкіна, все це - "цілковиті чутки", і йому важко сказати, кому це вигідно і хто запустив таку плітку, повідомляє УНІАН.

"Я намагався зрозуміти, хто ці чутки генерує. Річ у тім, що я не знайшов жодну зацікавлену особу, яка б одержала якусь користь, розповсюдивши ці чутки. Мабуть, через певні обставини, я маю трохи більшу популярність, ніж мої інші колеги, тому все, що зі мною пов`язане, викликає інтерес, а кадрові питання вони в принципі завжди цікаві. Ось, мабуть, хтось таку плітку і запустив", - сказав Добкін.

На запитання, чи погодився б він очолити Міністерство ЖКГ, якби така пропозиція надійшла, Добкін відповів:

"У мої плани ніколи це не входило. Я про це не думав. Це перше. Друге, якби в мене була розмова з Президентом, і він би бачив мене на якомусь іншому місці, то я в цьому плані солдат. Я б працював там, де мене хотів би бачити Президент. Сьогодні я працюю головою Харківської обласної державної адміністрації, і крапка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News