Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просить Ізраїль навчити його безпеки

Середа, 24 листопада 2010, 14:31
 

Україна зацікавлена в ізраїльському досвіді в питаннях безпеки, зокрема при організації масових заходів.

Про це заявив президент Віктор Янукович на спільній із президентом Ізраїлю Шимоном Пересем прес-конференції в середу в Києві.

Так Янукович відзначив зацікавленість української сторони в одержанні технологій для забезпечення безпеки при проведенні футбольного чемпіонату Євро-2012.

"Те, що стосується проведення Євро-2012 у питаннях безпеки - вони (питання безпеки) є пріоритетними для України", - заявив він.

"Ми несемо зобов'язання перед світовим суспільством за те, щоб цей чемпіонат був проведений на високому, належному рівні безпеки. Тому той досвід, що є в державі Ізраїль у цих напрямках, він дуже цікавий, він специфічний", - підкреслив Янукович.

За його словами, Україні були необхідні такі домовленості, і вони досягнуті під час переговорів з ізраїльською делегацією на чолі із президентом Пересем у середу в Києві.

Також Україна й Ізраїль домовилися підготувати 10-річну угоду про співробітництво в галузі науки й техніки.

"Дуже перспективне питання - це наші домовленості про підготовку 10-річної угоди про співробітництво в питаннях науки, новітніх технологій, в усіх напрямках, які цікавлять наші сторони", - сказав Янукович.

За його словами, ці напрямки стосуються різних сфер - від космосу до співробітництва в сфері сільського господарства, екології, гуманітарної сфери.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...