Підприємці думають, що влада хоче вбити між ними клин

Середа, 24 листопада 2010, 16:47

Мітингувальники з Майдану не задоволені тим, що влада бачить переговори "з підприємцями за своїм сценарієм і зі своїми".

Про це йдеться в заяві Центрального штабу порятунку українського підприємництва.

"Влада увесь час намагається погасити наш протест. Центр протесту - наметовий табір на Майдані Незалежності увесь час перебуває під загрозою ліквідації. Несправедливі судові рішення, постійні провокації, тиск із боку представників влади - це тільки деякі дії, що застосовуються владою", - йдеться в заяві.

"Ще одною формою дезорганізації нашого руху є відомий принцип - розділяй і владарюй. Влада затіяла переговори з "представниками підприємців". Однак влада бачить ці переговори за своїм сценарієм і зі "своїми". Влада, фактично, сама вибрала "переговорників" з боку підприємців", - відзначають активісти.

"Ми ті, хто стоїть на Майдані, ночує в наметах, усі ті, хто сподівається на нас - ми проти! Ми не хочемо підбирати недоїдки з царського столу. Наша вимога - вето президента на прийнятий Верховною Радою 18.11.10 Податковий Кодекс. І ми не будемо здавати наші позиції. Ми не згодні на сепаратні переговори з владою", - підкреслюється в заяві.

Підприємці закликають усіх "показати цій владі, що ми реальна сила", прийшовши в четвер на Майдан Незалежності в Києві, а також на мітинги в інших містах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News