Янукович призначив нових керівників столиці

Середа, 24 листопада 2010, 17:50

Президент Віктор Янукович призначив нових голів районних адміністрацій у Києві.

Тексти відповідних розпоряджень від 24 листопада оприлюднені на сайті президента. 

Так, згідно з розпорядженням президента, головою Шевченківської РДА призначено Сергія Зіміна, який раніше був заступником міністра з питань ЖКГ.

Главою Оболонської РДА призначено Василя Антонова. Він є президентом компанії ЗАТ МЖК "Оболонь" та головою райорганізації Партії регіонів.

Главою Печерської РДА призначено Сергія Сущенка, який вже обіймав цю посаду, був обраний у 2006 році від НУНС. 

Главою Подільської РДА Петра Матвієнка, який обіймав посаду першого заступника глави печерської РДА з питань роботи житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій.

Головою Святошинської РДА став перший заступник начальника Головного управління контролю за благоустроєм КМДА Сергій Рюмшин.

Головою Солом'янської РДА став Іван Сидоров, який вже обіймав цю посаду від НУНС.

Дніпровську РДА очолив Олександр Шевчук, який обирався в народні депутати за списками Народної партії, був головою Дніпровської РДА до 2006 року. 

Главою Деснянської РДА став мер Жмеринки Віктор Жеребнюк, Дарницької - заступник голови Дарницької райдержадміністрації з питань комунального господарства Сергій Вітковський.

Голосіївську РДА очолив Олександр Незнал, екс-бютівець, член фракції "Столичні реформи", був першим заступником голови Голосіївської РДА.

Також низкою розпоряджень Янукович звільнив Віталія Сташука з посади голови Дарницької РДА, Юрія Захаричева з посади голови Деснянської РДА, Оксану Мисовську з посади голови Дніпровської РДА, Івана Сидорова з посади голови Солом'янської РДА,

Володимира Мазепу з посади голови Святошинської РДА, Євгена Романенка з посади голови Подільської РДА, Сергія Сущенка з посади голови Печерської РДА, Вадима Ягодку з посади голови Оболонської РДА, Віктора Пилипишина з посади голови Шевченківської РДА.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування