Депутата-регіонала побив громадянин Росії

П'ятниця, 26 листопада 2010, 14:30

Взято під варту чотирьох підозрюваних у нападі на депутата Закарпатської обласної ради Василя Ковача, який одночасно є керівником ВАТ "Закарпаттяобленерго".

Про це повідомила прес-секретар прокурора області Вікторія Попович, інформує zaxid.net з посиланням на УНІАН.

За її словами, затримання чотирьох підозрюваних у нападі на депутата слідчі Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області провели вже за півтори години після нападу.

Затримання відбувалося в результаті оперативно-розшукових заходів за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України в порядку ст.115 КПК України.

У затриманих вилучено револьвер системи "Наган", два газових пістолети, саморобний пістолет та 19 патронів до нарізної зброї.

Один з затриманих виявився громадянином Російської Федерації.

"Згідно з рішенням суду, щодо всіх чотирьох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомила прес-секретар прокурора.

Також вона додала, що про затримання та арешт громадянина Російської Федерації повідомлено консульство Російської Федерації у м. Львові.

Нагадаємо, 19 листопада 2010 року депутата Закарпатської обласної ради від Партії регіонів побили троє невідомих у масках, проникнувши у його будинок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування