Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одіозний "регіонал" розповів, хто оплачував Майдан. БЮТ радить йому піти до психіатра

Середа, 1 грудня 2010, 15:32

Протести підприємців на Майдані Незалежності фінансували через конвертаційні центри і БЮТ, заявляє "регіонал" Вадим Колесніченко.

"На самому початку, коли вийшли представники малого бізнесу, ми отримували чітку інформацію - хто оплачує, скільки сплачується за це стояння", - підкреслив Колесніченко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"По-перше, на цьому напрямку працювали конвертаційні центри. По-друге, Блок Юлії Тимошенко, який потім спробував надати політичного забарвлення тому, що спочатку планувалося як показати волю народу", - додав він.

На думку Колесніченка, коли на рівні Кабміну представники Майдану зустрілися з владою, "ці підприємці-переговорники були далекі від бізнесу".

"Пальці віялом, знаєте. Закінчилося це тим, що підприємці вважають, що ці переговори їм не потрібні і взагалі, мовляв, давайте, звільняйте місця", - сказав депутат.

"Тоді стало зрозуміло, хто володіє Майданом, хто його куди веде і що хоче отримати", - зазначив Колесніченко.

У свою чергу БЮТівець Сергій Соболєв порадив Колесніченку відвідати лікаря.

"Я думаю, що у пана Колесніченка проблеми, йому потрібно йти до психіатра, можна навіть до дитячого. Я б радив йому вийти на ті Майдани, де люди мокнуть під снігом і дощем, і подивитися, за які це гроші вони там стоять. Але йому цього не зрозуміти. Він робить бізнес на політиці, російському питанні, мові", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...