Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко смішно від того, що говорить нинішня влада

П'ятниця, 10 грудня 2010, 07:56

Юлія Тимошенко сумнівається в нібито стрімких успіхах влади, зокрема, у підготовці до проведення в Україні в 2012 році фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Про це вона сказала, відповідаючи на запитання журналу "Кореспондент", чому її уряду не вдавалося активізувати підготовку до Євро-2012, повідомляє прес-служба Тимошенко.

"Ви справді вірите в те, що за три місяці можна здати масштабний проект?", - запитала лідер партії "Батьківщина".

Тимошенко нагадала, що питання про проведення чемпіонату Європи в Україну вирішувалося під час діяльності саме її уряду.

"Думаю, ви знаєте, що коли ми прийшли, Євро в України забирали. Це якраз Янукович нам здав уряд. І за нашого врядування було прийняте рішення зберегти за Україною Євро, за тими містами, в яких воно готувалося", - сказала вона.

"Навіть інколи смішно буває, коли я дивлюся телевізор, новини, і вони щодня рапортують про здачу якихось гігантських об'єктів. Я думаю, що всі розумні люди розуміють, що все це ми передали їм у руки. Хіба можна через місяць після приходу до влади випустити в небо нову марку літака Ан? Зрозуміло, що це неможливо", - заявила Тимошенко.

"Ми їм (новій владі) здали в дуже хорошому стані всі будівельні об'єкти, незважаючи на кризу. Я хочу нагадати, що 25 років не будувалася гідроелектростанція Дністровська. Я добудувала її. Це величезний об'єкт", - наголосила Тимошенко.

Водночас, екс-прем'єр зазначила, що не схильна переоцінювати ефективність діяльності попередньої влади, а також свого уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...