Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче припинити "метушню" навколо його отруєння

П'ятниця, 10 грудня 2010, 15:31

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що справу про його отруєння давно пора передавати до суду і притягнути винних до відповідальності.

Про це заявила прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

"Це припинить цинічні спекуляції навколо отруєння і дозволить в рамках публічного судового процесу розставити всі крапки над "і", - зазначила вона, коментуючи недавні заяви генпрокурора Віктора Пшонки.

Ванникова нагадала, що керівництво Генпрокуратури неодноразово заявляло - зокрема, і після зміни влади - про те, що факт отруєння доведений.

"Маневри фігурантів справи про отруєння, а також нові версії, які озвучуються політиками і посадовими особами різного рівня, не мають нічого спільного зі встановленням істини і спрямовані на створення шуму", - зазначила прес-секретар.

"Цю метушню пора припинити. Якщо у когось є що сказати - хай робить це в рамках судового засідання. Зі свого боку Віктор Ющенко, як постраждалий, готовий під час засідання надати всі необхідні свідчення. Лише неупереджений суд, який буде розглядати всі обставини справи правовим способом, може прийняти рішення", - зазначила Ванникова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування