Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін і Vanco призупинили судову тяганину ще на 3 місяці

Понеділок, 13 грудня 2010, 11:14

Кабінет міністрів і компанія Vanco Prykerchenska домовилися продовжити до квітня 2011 року припинення арбітражного процесу в Стокгольмському суді для підписання мирової угоди.

Про це сказано в повідомленні Vanco Prykerchenska, інформують "Українські новини".

"Компанія "Vanco Prykerchenska Ltd." і держава Україна домовилися ще на 3 місяці продовжити строк призупинення арбітражного процесу в Стокгольмському арбітражному суді з метою підписання мирової угоди", - сказано в ньому.

Відповідно до повідомлення, віргінська компанія задоволена ходом переговірного процесу.

"Переговори проходять у конструктивній і діловій атмосфері. Проте ми вирішили, що необхідно більше часу для дотримання всіх формальностей і прояснення всіх деталей майбутньої мирової угоди", - цитується у повідомленні президент Vanco Prykerchenska Джим Баун.

Він висловив сподівання, що сторони підпишуть мирову угоду найближчим часом.

Як відомо, раніше Арбітражний інститут Торговельної палати Стокгольма (Швеція) продовжив строк призупинення арбітражного розгляду між Україною й компанією Vanco Prykerchenska (Британські Віргінські острови) до 2011 року.

Україна сподівається уникнути виплати компенсації у мировій угоді з віргінською Vanco Prykerchenska.

19 жовтня 2007 року між Кабміном і компанією Vanco International (Бермудські острови) було підписано угоду про розділ продукції по Прикерченській ділянці шельфу Чорного моря.

Vanco International передала усі права й зобов'язання по СРП Vanco Prykerchenska.

Це стало основною причиною розірвання з боку Кабміну угоди й початку міжнародного розгляду, позивачем у якому виступила Vanco Prykerchenska.

Vanco International є 100% дочірньою компанією Vanco Energy Company (США).

Vanco Energy володіє тільки 25% Vanco Prykerchenska, іншими власниками виступають: корпорація ДТЕК (Донецьк), інвестиційна компанія Integrum Technologies Ltd (Австрія), а також компанія Shadowlight Investments Ltd російського бізнесмена Євгена Новицького на паритетних засадах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування