Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Директор ТВі просить розібратися зі стеженням за ним

Понеділок, 13 грудня 2010, 16:34

Директор телеканалу ТВі Микола Княжицький просить Генпрокуратуру розслідувати факт стеження за ним, а також за головним редактором каналу Віталієм Портніковим.

"Я прошу Генпрокуратуру розслідувати цю справу", - заявив він на прес-конференції в понеділок у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Княжицький повідомив, що за ним, а також за телекомпанією ТВі з літа здійснюється стеження. "Зараз ми отримали тверде підтвердження того, що стежило за нами СБУ", - підкреслив він.

При цьому, за словами Княжицького, депутат від НУНС Олесь Доній повідомив, що на його адресу надійшов лист, в якому повідомляється про дане стеження і йде мова про те, "щоб завдати якоїсь фізичної шкоди йому особисто".

Директор телеканалу закликав депутатів заслухати керівника СБУ Валерія Хорошковського з інформацією про те, з якого приводу ведеться стеження за журналістами телеканалу ТВі.

"Мені здається, що зупинити Хорошковського і перетворити СБУ, нарешті, з карального органу в нормальну європейську розвідку - це не менш благородна справа, ніж скасувати єдиний податок", - підкреслив Княжицький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування