МЗС: п’яних українців не пустили в літак у "Франкфурті"

Понеділок, 13 грудня 2010, 19:37

Кілька членів української делегації намагалися в аеропорту "Франкфурт" в нетверезому вигляді потрапити на борт літака, що прямував в Йоганнесбург.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Дікусаров, відповідаючи на питання, чи може МЗС підтвердити інформацію про зняття членів української делегації з рейсу у Франкфурті, сказав: "Є така інформація".

"Ми зв'язалися з Генконсульством у Франкфурті-на-Майні, зв'язалися з поліцейським відділенням в аеропорту. Ми перевірили, що мова йде про групу з 59 осіб, які прямували транзитом через Франкфурт в Йоганнесбург. Авіакомпанія прийняла рішення про недопущення декількох пасажирів на борт через їх нетверезий стан", - розповів речник.

За словами Дикусарова, в результаті група прийняла рішення залишитися в аеропорту до наступного рейсу, який був 12 грудня.

"За наявною інформацією, сьогодні зазначена група разом з іще однією групою прибула в Йоганнесбург", - сказав представник МЗС.

При цьому в прес-службі не змогли називати імен тих, кого не пустили на борт, підкресливши що ніяких претензій України або групи через цей інцидент не висувалося.

Також в МЗС не змогли назвати мету поїздки делегації.

"Черговий зміни, який зафіксував зазначений факт, повідомив, що протокол про правопорушення з боку вказаної групи пасажирів не складався", - сказав Дікусар.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...