Горбаль просить прокуратуру знайти гроші будівельників Львівського стадіону

Вівторок, 14 грудня 2010, 13:01

Губернатор Львівщини Василь Горбаль просить прокурора Львівської області розглянути питання невиплати зарплати робітникам ТОВ "БК "Комфортбуд".

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Як відомо, ТОВ "БК "Комфортбуд" є субпідрядником будівництва стадіону у Львові.

Як розповів заступник глави ОДА Володимир Губицький, питання невиплати зарплати розглядалося 10 грудня під час наради за участі представників ТОВ "Альтком-Київбуд" (генпідрядник), ТОВ "БК "Комфортбуд" (субпідрядник), облдержадміністрації, облради та міськради.

"Представник "Комфортбуду" повідомив, що "Альтком-Київбуд" винне його компанії гроші за проведені будівельні роботи", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу директор ТОВ "Альтком-Київбуд" Василь Огородник зазначив, що за весь час роботи "Комфортбуду" на стадіоні ця компанія завжди отримувала авансові платежі.

"Лише нещодавно ви отримали 2,5 мільйони гривень", - додав Огородник.

"Під час наради обом будівельним компаніям було доручено до кінця дня зробити акт звірки взаємних розрахунків", – розповів Губицький.

"Проте відповідний документ нам подало лише ТОВ "Альтком-Київбуд". Зважаючи на це, облдержадміністрація звернулася в прокуратуру з проханням вивчити це питання та прийняти відповідне рішення", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, раніше вісьмох будівельників євростадіону у Львові звільнили після страйку з вимогою виплатити зарплату.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування