Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податківці Донеччини пройдуть тестування перед тим, як збирати гроші

Середа, 15 грудня 2010, 15:04

Усі співробітники податкової служби Донецької області пройдуть тестування на знання нового Податкового кодексу.

"Жоден співробітник ДПА у Донецькій області не буде допущений до подальшої роботи, доки не переконає екзаменаторів у доскональному знанні предмета", - сказано в повідомленні прес-служби обласної ДПА.

"Всі співробітники податкової служби Донецької області, включаючи вище керівництво відомства, найближчим часом здадуть тести на знання нового Податкового Кодексу", - сказано в повідомленні.

Донецька Податкова зазначає: "Після навчальних семінарів пройдуть декілька етапів комп'ютерного тестування та фінальний іспит. Спеціально написана для "податкової сесії" програма містить більше сотні питань відповідно до положень Податкового кодексу і перевіряє правильність відповідей в онлайн-режимі".

"Ми повинні стати тією єдиною інстанцією, яка чітко і ясно донесе до кожного громадянина суть нових законодавчих норм та механізми їх застосування на практиці", - зазначив голова ДПА у Донецькій області Олександр Клименко.

"Тому наші співробітники зобов'язані знати і вміти застосовувати Податковий кодекс краще за всіх. Якщо не напам'ять, то дуже близько до тексту", - пояснив він.

Клименко додав, що сам має намір пройти тестування одним із перших.

Після складання внутрішніх іспитів податкове відомство створить консультаційні центри для платників податків Донецької області.

При цьому керівник податкової служби регіону запевняє, що для всіх охочих вивчення нового Кодексу буде безоплатним.

"Грошей ні з кого за роз'яснення та лекції ми вимагати не будемо, і це – принципова позиція. Нам, перш за все, важливо, щоб всі учасники процесу розуміли і виконували нові правила гри", - заявив Клименко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...