Луценко: влада не приховує курсу на політичні репресії

Середа, 15 грудня 2010, 18:56

Влада не приховує свого курсу на тотальні політичні репресії проти всіх інакомислячих у країні.

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, коментуючи реанімацію кримінальних переслідувань активістів акції "Україна без Кучми" саме на десяту річницю цієї події.

"Логічно передбачити, що наступним кроком владоможців стане кримінальне переслідування усіх учасників Помаранчевої революції", - вважає один із активних учасників тих подій.

"Я особисто упевнений, що йдеться не про Тимошенко, Луценка, Шкіля, Філіпчука чи Данилишина. Йдеться про створення системи цинічного придушення будь-кого, не згодного із лінією влади", - цитує політика його прес-служба.

Луценко наголошує: "Головне для них - посіяти страх перед репресивною машиною в суспільстві".

"Владна партія, яка щомісяця втрачає відсотки у рейтингу, не бачить іншого виходу - лише занурення країни в атмосферу страху. Безглуздими затриманнями журналістів влада прагне показати, що конституційні права громадян, закони, які гарантують свободу журналістської діяльності, для неї не мають ніякого значення", - зазначає політик.

"Правоохоронні органи владоможці намагаються використати як силовий інструмент злочинної влади, нав’язуючи простому міліціонеру, працівнику СБУ чи прокуратури думку про його власну безкарність, про цілковиту залежність від волі начальства, а не від закону", - додав Луценко.

"Україну хочуть перетворити на поліцейську державу, де слово "демократія" стане лише пустим звуком для іноземних делегацій. Акція "Україна без Кучми" довела, що українці можуть відстоювати власне право на свободу. Головне - це право не втратити зараз!", - резюмував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...