Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів кажуть, що БЮТ блокується від "інформаційної бомби"

Четвер, 16 грудня 2010, 12:11

У Партії регіонів вважають блокування трибуни депутатами БЮТ спробою не допустити звіти щодо "розкрадання" коштів представниками Кабміну Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив депутат фракції Партії регіонів Михайло Чечетов на брифінгу в четвер.

"Підґрунтя таке: завтра (17 грудня) у парламенті має вибухнути інформаційна бомба, яка може поховати остаточно залишки політичного рейтингу фракції БЮТ", - цитують його "Українські новини".

"Завтра міністр фінансів повинен доповісти результати міжнародного аудиту про широкомасштабне розкрадання бюджетних коштів минулим урядом", - сказав Чечетов.

Крім цього, на думку "регіонала", фракція меншості шляхом блокування хоче не допустити заслуховування Верховною Радою 17 грудня звіту тимчасової слідчої комісії з питань з'ясування обставин використання бюджетних коштів керівництвом Державного комітету з матеріального резерву (з 9 грудня Державне агентство резерву).

Чечетов додав, що Партія регіонів зацікавлена в налагодженні конструктивної роботи парламенту й готова забезпечити поновлення діяльності ВР для ухвалення державного бюджету на 2011 рік до 24 грудня.

Як повідомлялося, Верховна Рада заслухає в п'ятницю, 17 грудня, у межах "години питань до уряду" інформацію міністра фінансів Федора Ярошенка про аудит фінансової діяльності органів влади.

7 грудня Ярошенко заявив про виявлення міжнародними аудиторами фінансових порушень у діяльності Кабміну Тимошенко в період 2008-2009 років на 3 млрд гривень.

15 грудня Генпрокуратура висунула Тимошенко звинувачення у справі про нецільове використання її урядом коштів, отриманих від продажу квот парникових газів у рамках Кіотського протоколу.

16 грудня депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" заблокували роботу парламенту, вимагаючи закрити кримінальні справи проти Юлії Тимошенко та її соратника Олександра Турчинова

"Українські новини", "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...