Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов запевняє, що "Інтерни" цікавіші за аудит Тимошенко

П'ятниця, 17 грудня 2010, 14:46

Міністр фінансів Федір Ярошенко хотів працювати міністром фінансів в уряді Юлії Тимошенко.

Про це заявив перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов на прес-конференції, коментуючи доповідь міністра у парламенті щодо результатів аудиту діяльності уряду Юлії Тимошенко.

"Хто сьогодні робив доповідь і де був пан Ярошенко під час роботи, яку він критикує нашого Кабміну. Може він в шахті працював? Ні. Я хочу нагадати, що пан Ярошенко під час діяльності нашого уряду займав одну з відповідальних посад одного з керівників податкової адміністрації", - сказав він.

"Я не бачив від нього заяв і критичних зауважень. Може він написав заяву, щоб піти з роботи, що він не хоче працювати в злочинному уряді? Ні. Він написав заяву, що хоче працювати міністром фінансів саме в цьому уряді, уряді Тимошенко", - заявив Турчинов.

"Я розумію, що його примусили, він потім буде розповідати на пенсії, що в нього не було вибору", - зазначив він.

Коментуючи доповідь Ярошенка, Турчинов заявив: "Це, знаєте, як серіал, чергова серія про перевірку діяльності уряду Тимошенко. Вже рік закінчується, як вони знаходяться при владі, а серіал не закінчується".

"В цьому серіалі вже немає нових серій. Як канал 1+1…"Інтерни" – гарний серіал, але щоб протягнути час і отримати максимальне задоволення від заповнення ефіру, вони одну серію вже, мабуть, разів 10 крутять", - сказав він.

"Я їх можу зрозуміти. Серії цікаві. І, може, дійсно цікаво подивитися комедійний серіал про цих молодих хлопців і дівчинок. А тут, вибачте, серіал нецікавий, а серія одна й та ж сама", - наголосив Турчинов.

Він також назвав аудит діяльності уряду Тимошенко "фарсом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...