Турчинов: син генпрокурора брав участь у побоїщі в Раді

П'ятниця, 17 грудня 2010, 15:02

Депутат від Партії регіонів, син генпрокурора Віктора Пшонки Артем брав участь у бійці у Верховній Раді в четвер.

Такий висновок можна зробити зі слів першого заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова на прес-конференції.

"Я хотів би подивитися, як буде відкрита кримінальна справа проти угрупування, що вчинило злочин, до складу якого входить син генпрокурора Пшонка", - зазначив він, коментуючи події у парламентській залі.

"Мені цікаво, як пан Пшонка, який займає посаду генпрокурора, проявить принципову позицію, або покладе заяву про відставку, або відкриє справу проти власного сина", - заявив Турчинов.

За його словами, у четвер до залу Верховної Ради "увірвалися злочинці, які мали депутатські або міністерські, що цікаво, мандати чинної влади і звіряче били людей". "Саме вчора всі могли побачити реальне обличчя влади", - додав Турчинов.

"Ми підготували відповідні звернення до наших колег, парламентарів Європарламенту, ПАРЄ, парламентарів цивілізованих європейських країн, США, щоб привернути увагу, хто сьогодні представляє Україну і кому вони дають візи, щоб пересуватися по їхнім країнам, або відкривати в їхніх банках рахунки, щоб відмивати бюджетні кошти", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...