Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко збираються показати Європі "дуже страшне кіно"

Субота, 18 грудня 2010, 19:55

На медиків, які діагностували стан постраждалих БЮТівців після бійки у Верховній Раді, чинився тиск.

Про це заявила депутат від БЮТ Ольга Боднар в ефірі "Радіо Свобода".

"Я вам можу сказати, що чиниться шалений тиск навіть на медиків, які зараз діагностують стан хворих. Навіть на них шалений тиск чиниться. Я вчора , коли приїхала до своїх колег, то там за мною бігали і кричали: ви хто і чого ви туди йдете", - сказала вона.

"Тобто журналістів намагаються не пустити, на медиків чиниться тиск, тому припустити, що прокуратура буде неупереджено розслідувати цю справу – це теж саме, що по Олесю Донію тоді, коли його побили", - заявила Боднар.

Крім того, за словами депутата, опозиція звертатиметься з відеоматеріалами щодо бійки "і до Європарламенту, і до Євросоюзу".

"Коли я розмовляла, після цієї жахливої бійки з одним із регіоналів . Вони там не всі билися, деякі просто були вимушені бути присутніми. То він якраз дуже така людина толерантна і він був настільки розгублений від того, що це все відбулося. Він був шокований", - сказала вона.

"Він не очікував такого розвитку подій. Він мені сказав: ти знаєш, каже, а от інколи сила сама себе вбиває. І в даному, каже, випадку в мене таке враження, що сьогодні Партія регіонів сама себе перемогла, тобто вбила, знищила", - зазначила Боднар.

Депутат також заявила, що влада демонструє повне ігнорування існування опозиції.

"Ніякого демократичного принципу спілкування з опозицією не існує і, нажаль, це підігрування відбувається навіть на рівні спікера, який мав би, як він каже, нейтралізувати і урівнювати", - сказала вона.

"Опозиція буде потужною тільки тоді, коли буде один потужний лідер. І як би там не хотілося комусь, але на сьогодні треба зберегти Тимошенко для того, щоб цей лідер був. Якщо посадять за, дійсно, те, що вона там начебто зробила і доведуть це в суді – це одна справа", - зазначила Боднар.

"Але на сьогодні це все сфальсифіковано і на сьогодні треба говорити про те, що не маючи підстав їй уже зробили підписку про невиїзд, не маючи підстав вони зараз її викликають в понеділок і невідомо чи вони її там не затримають в арешті", - заявила депутат.

"Задача дуже проста – тут буде уже зрозуміло чому Банкова погоджується на те, що не виключений факт в березні проведення виборів. Для того, щоб відкрити по ній кримінальну справу і тоді вона не зможе, наприклад, брати участь в балотуванні", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування