Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметову подобається, що його критикують на власному каналі

Неділя, 19 грудня 2010, 22:14

Депутат від Партії регіонів, бізнесмен Рінат Ахметов вважає, що свобода слова - це вартість країни.

Про це він заявив в неділю в Донецьку, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на УНІАН.

Відповідаючи на питання, наскільки необхідна і важлива для бізнесмена в Україні свобода слова, Ахметов сказав: "Я завжди кажу - свобода слова - це вартість країни".

При цьому він підкреслив, що, "якщо не буде свободи слова, значить, ніхто не буде інвестувати гроші в Україну, а якщо ніхто не буде інвестувати гроші в нашу країну, то, за великим рахунком, буде не економічне зростання, а економічний спад" .

Бізнесмен упевнений, що, згортаючи свободу слова, "ми не створюємо вартість країни, а ми руйнуємо вартість країни, тому що, якщо немає свободи слова, то це головний сигнал, що капіталу потрібно бігти з країни".

У той же час, він переконаний, що в даний час в Україні є свобода слова.

"А на сьогоднішній день ми маємо свободу слова. Чому? Тому що ми дивимося на канали (телевізійні) і бачимо різні точки зору. Я дивлюся на каналі "Україна" Шустера. І на моєму каналі мене критикують. І мені це подобається. Чому? Тому, що це створює вартість країни і створює вартість мого бізнесу. От проста річ", - пояснив Ахметов.

Разом з тим, бізнесмен переконаний, що поки на телеканалі "Україна" є критика на його адресу, є і свобода слова в нашій країні.

"Коли на моєму каналі перестануть мене критикувати, я зрозумію, що це руйнування вартості країни і руйнування мого бізнесу", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування