Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабинович: мені не подобається те, що робить влада

Неділя, 19 грудня 2010, 22:34

Президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабінович не відчував проблем ні при одному президенті України.

Про це він заявив в ефірі програми "Чорне і Біле" на телеканалі ТВі.

Рабинович зазначив, що в житті у нього нічого не змінилося зі зміною керівництва країни.

"Я не особливо відчував для себе проблеми особисто ні при одному президенті", - сказав глава конгресу.

При цьому він додав, що якщо говорити про громадську діяльність "то звичайно змінилося".

"У минулу каденцію Віктора Андрійовича мені доводилося боротися кожні 2-3 дні з якимись черговими прославлення тих, хто тут у 41-му році людей вбив", - заявив лідер Всеукраїнського єврейського конгресу.

"Людині можна пояснювати те, що він хоче почути. Віктор Андрійович жив у системі своїх координат. Не думаю, що він це придумував або надумував, він щиро вірив...", - додав Рабінович.

На питання, чи подобається йому Янукович, Рабинович відповів: "Ну, він не жінка, щоб мені подобатися. Завжди говорять з чого вибираеш ... Якщо вибирати з того, що сьогодні у нас було, ну, я вважаю, що Янукович не просто краще, ніж Тимошенко, я вважаю, що це просто інша країна".

"Я голосував за Януковича. Тому, що я вважаю: те, що робив Ющенко, і до чого вела Тимошенко, це не той шлях, по якому повинна взагалі вся країна йти", - вважає лідер Всеукраїнського єврейського конгресу.

При цьому він додав, що багато чого з того, що робить нинішня влада, йому не подобається.

"Мені все не подобається. Що ні якого діалогу практично при владі ні з підприємцями, ні з народом не вийшло. Мені не подобається, що сьогодні все більше посилюються можливості правоохоронних органів, контролюючих органів... Мені не подобається ситуація з пресою... Але для того, що б подобатися або не подобатися всерйоз, треба сісти і подивитися, чому так відбувається", - уточнив Рабінович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...