Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко заявив, що Генпрокуратура бреше й відтягає його від виборів

Вівторок, 21 грудня 2010, 09:35

Екс-голова МВС Юрій Луценко заперечує твердження Генпрокуратури, що він не з’являється ознайомлюватися з матеріалами справи.

За його словами, прес-служба ГПУ в чергове "поширила неправдиву інформацію" про нього, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Я регулярно з’являюся до слідчого управління Генеральної прокуратури, у тому числі і після пред’явлення мені звинувачення 13 грудня", - заявив Луценко, коментуючи заяву ГПУ про його відмову знайомитися із матеріалами кримінальної справи у слідчого.

"Інша справа, що до кінця минулого тижня 11 слідчих в особливо важливих справах так і не змогли надати мені прошиту і скомплектовану кримінальну справу, про що було складено заяву 16 грудня мною та моїм адвокатом", - пояснив екс-міністр.

Луценко також додав, що "слідчий був особисто повідомлений про неможливість ознайомлення мною із матеріалами справи 20 грудня через участь мого адвоката в іншій кримінальній справі – Богдана Данилишина, до якої його після довгих незаконних відмов нарешті допустила ГПУ".

"Так що, як писав легендарний Булгаков – "поздравляю вас, соврамши", панове із прес-служби ГПУ", - заявив Луценко.

"Весь поспіх заяв цього відомства щодо Луценка при багаторічних затягуваннях інших справді найрезонансніших справ пояснюється просто – є політичне замовлення максимально швидко, нехай і незаконно, провести до нового року ознайомлення з 24-м томами творчості слідчих, так само в "темпі польки" за 2 місяці провести суд, аби встигнути осудити політика для недопущення його участі у виборах до Верховної Ради", - вважає Луценко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...