Тимошенко каже, що її тягатимуть на допити щодня

Середа, 22 грудня 2010, 12:18

Екс-прем`єр Юлія Тимошенко заявляє, що у Генпрокуратурі вирішили допитувати її щодня.

Про це вона заявила в інтерв’ю журналістам після завершення допиту у Слідчому управлінні Генпрокуратури, повідомляє УНІАН.

"У Генпрокуратурі вирішили, що допитувати мене потрібно кожного дня, і кожного дня викликати у Генпрокуратуру для того, щоб я не мала можливості виїхати в регіони до людей, щоб я не мала можливості спілкуватися з ними", - сказала Тимошенко.

Вона зауважила, що для неї це все є очевидним, "коли повністю завалена економічна політика, коли повністю завалена соціальна політика, провалені всі реформи, які реально в Україні не проводяться, коли корупція набирає просто жахливих обсягів".

За словами Тимошенко, за таких обставин чинній владі треба прибрати будь-яку конкуренцію через прокуратуру.

"Для цього у них все підготовлено повністю", - сказала вона, нагадавши, що Генпрокуратуру очолює "найближчий родич президента", а найближчий родич генпрокурора – рідний брат - є одним з керівників Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ, який розглядатиме її справу.

"Власне, у них все є для того, щоб політичні репресії здійснювати бездоганно", - зазначила Тимошенко.

Щодо чергового допиту, вона повідомила, що цього разу практично ніяких слідчих дій з нею не проводилося.

У той же час, за словами екс-прем'єра, "Генпрокуратура ще збільшила слідчу групу, у них там вже десятки людей розслідують цю надуману за своїми обставинами справу про те, що я людям у кризу сплатила пенсії".

"Сьогодні вони також змінили підписку про невиїзд, розширивши кількість адрес, за якими я можу перебувати, продовжуючи обмежувати моє право пересування по країні", - наголосила Тимошенко.

При цьому вона висловила переконання, що всі ці дії є абсурдом і не мають нічого спільного з правосуддям.

Як відомо, 20 грудня Тимошенко було пред’явлено обвинувачення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування