Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція думає, що Янукович віддячив Арбузову за родинний бізнес

Четвер, 23 грудня 2010, 12:51

В опозицій вважають, що призначення Сергія Арбузова на посаду глави Нацбанку є подякою йому за внесок у сімейний бізнес Віктора Януковича.

Про це заявив у Верховні Раді БЮТівець Сергій Соболєв.

"Те призначення, яке сьогодні відбулося без опозиції, - це пряма подяка і особисто Януковича, і родини Януковича за той внесок, який зробив Арбузов в розвиток бізнесу пана Януковича", - зазначив він.

На переконання Соболєва, після цього призначення "НБУ фактично перетвориться в заручника політики фінансування необмеженого дефіциту бюджету".

У свою чергу НУНСівець Арсеній Яценюк пригадав, як свого часу відбувалося його призначення на посаду першого заступника глави Нацбанку через Раду НБУ.

"Вони мене як школяра півтори години тренували на засіданні Ради Нацбанку, починаючи від нормативних актів Нацбанку і закінчуючи моїм баченням монетарної політики", - зазначив він.

"Я думаю, що тут нічого нового. Зараз завершується процес приватизації країни в цілому через призначення своїх на свої посади. Вони розглядають Україну як акціонерне товариство, і те, що сьогодні призначили своїх означає тільки одне – приватизували Нацбанк. Маємо новий об’єкт приватизації", - заявив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування