Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лозінського не стали судити в темряві

Четвер, 23 грудня 2010, 19:28

Розгляд справи за обвинуваченням екс-депутата Верховної Ради Віктора Лозінського перенесено через несправність електрики в залі засідань.

Близько 17.00 в залі засідання Дніпровського райсуду Києва у четвер ввечері на кілька хвилин згасло світло.

Вдруге освітлення пропало близько 18.00. Враховуючи, що судовий процес йде з використанням записуючих пристроїв, суд оголосив перерву в розгляді справи до 11.30 24 грудня.

У перший день розгляду зазначеної справи по суті в четвер суд встиг частково заслухати і розглянути клопотання та скарги Лозінського та його адвоката, а також частково заслухати клопотання і скарги екс-прокурора Голованівського району Кіровоградської області Євгена Горбенка.

Зокрема, суд відхилив клопотання Лозінського з отримання інформації про реєстрацію на його ім'я мисливської зброї.

Горбенко заявив про тиск на нього в ході досудового слідства і про погрози йому і його родині.

Як повідомлялося, 16 червня 2009 року в Голованівському районі стався інцидент за участю Лозінського, прокурора Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського, в результаті чого загинув 55-річний місцевий житель Валерій Олійник.

Лозінський обвинувачується за 6-ма статтями Кримінального кодексу, одна з яких умисне вбивство передбачає покарання позбавленням волі строком на 15 років або довічне ув'язнення.

Горбенко і Ковальський звинувачуються за кількома статтями, одна з яких зловживання службовим становищем передбачає санкцію до 10 років позбавлення волі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування