"Самооборона" кличе до ГПУ всіх, хто відчув початок репресій

Понеділок, 27 грудня 2010, 07:59

"Народна самооборона" запрошує всіх небайдужих до участі в акції протесту проти затримання екс-голови МВС Юрія Луценка в понеділок.

"Доєднайся до нашої акції, якщо ти розумієш, що це початок політичних репресій!", - закликає в понеділок партія, яку очолює Луценко.

Акція розпочнеться 27 грудня об 11:00 біля Головного слідчого управління Генпрокуратури (Київ, вул. Борисоглібська, 18/17).

Народні депутати від "НС" Олесь Доній, Юрій Стець, Юрій Гримчак, Володимир Ар’єв, Тарас Стецьків під Головним слідчим управлінням ГПУ вимагатимуть звільнення Луценка.

Як відомо, екс-міністра внутрішніх справ Луценка у неділю затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ. Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

За словами Луценка, його затримання обґрунтували так: "Я нібито можу продовжувати скоювати інкриміновані мені посадові злочини (і це при тому, що я вже рік не обіймаю посаду міністра), а також створювати небезпеку для суспільства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...