Дружина Луценка: Не дайте їм його вбити

Понеділок, 27 грудня 2010, 16:47

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко вважає арешт свого чоловіка Юрія Луценка помстою влади за його політичну позицію.

Про це вона заявила в понеділок на прес-конференції, звертаючись до українців, повідомляє прес-служба Народної Самооборони.

"Він підірвав здоров'я на Майдані, відстоюючи ваші інтереси, ніколи не ховався ні за чиї спини, у нього ніколи не було думки втекти з України, оскільки він справжній громадянин. Тому я прошу вас, підтримайте його, не дайте їм його вбити", - заявила вона.

За її словами, ціль влади - будь-яким шляхом закрити Луценка у в'язниці.

"Я вважаю, що це помста нинішньої влади моєму чоловікові за його політичну позицію. Помста ця полягає в наступному: будь-яким шляхом закрити мого чоловіка у в'язниці", - сказав він.

"Ви прекрасно знаєте, що за дві каденції в Міністерстві внутрішніх справ було затримано й посаджено у в'язницю багато злочинців, які, звичайно ж, "чекають" мого чоловіка там", - сказала вона.

"Також і міліціонери, які були по внутрішніх розслідуваннях через корупційні діяння посаджені у в'язницю. Тому я вважаю, що нинішня влада хоче посадити його у в'язницю з можливими найгіршими для нього наслідками", - додала дружина Луценка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування