Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вимагатиме від прокуратури попсувати кров Колеснікову

Середа, 29 грудня 2010, 11:55

Юлія Тимошенко вимагатиме від Генпрокуратури проведення розслідування фактів нецільового використання бюджетних коштів на фінансування будівництва комплексу "Олімпійський".

Про це вона заявила журналістам перед допитом, повідомляє сайт Тимошенко.

"Сьогодні Євро-2012, як і всі будівельні проекти, які так анонсуються по каналам телебачення, використовуються і Януковичем, і урядом для того, щоб під шумок таких будівельних проектів від 20 до 30, а іноді і більше відсотків заробляти "відкатів" з Державного бюджету", - сказала Тимошенко.

Тимошенко має намір сьогодні передати до Генеральної прокуратури відповідну заяву, в якій наводяться приклади будівництва аналогічних проектів в інших країнах, зокрема реконструкції стадіону в Німеччині.

"Як екс-прем'єр-міністр я стверджую, знаючи дуже добре об’єкт НСК "Олімпійський", що для того, щоб його побудувати, достатньо 2 мільярдів гривень, 4,5 мільярди – не потрібні. Я доводжу до відома Генеральної прокуратури, що якраз половина грошей, які сьогодні виділяються на Євро-2012, йде на приватні офшорні рахунки, які виводяться на Кіпр і інші офшорні зони, і як наслідок – бюджет позбавляється таких грошей", - підкреслила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...