Яценюку теж хочеться слави мученика Генпрокуратури?

Середа, 29 грудня 2010, 12:57

Народний депутат, лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк не виключає, що його можуть викликати на допит у Генпрокуратуру.


Про це він сказав у середу на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За словами Яценюка, "якщо розправляються з одними опозиційними лідерами, то доберуться, обов'язково, до решти опозиційних лідерів".

"У цьому полягає план Партії регіонів. Єдине - їм це буде досить складно зробити, тому що, по-перше, ні за що, але вони придумають, у них з цим проблем немає ніяких, а по-друге – ті залишки депутатської недоторканності будуть становити для них реальні проблеми", - відзначив Яценюк.

Відповідаючи на питання, чи готовий він до допиту в Генпрокуратурі, якщо його викликають, Яценюк сказав: "Так я завжди готовий". "У мене є юридична освіта, червоний диплом, і я їм там усе розповім", - додав він.

На іронічне питання з приводу того, що Тимошенко заявляла, що в неї завжди готова валіза, коли вона йде на допит, Яценюк відповів, що в нього різниця з Тимошенко в тім, що "я ще встигне додому поїхати за валізою".

Він підкреслив, що "усіх не пересаджають, це навіть не вийшло в більшовиків, а "регіоналам" далеко до більшовиків".

Яценюк нагадав, що звертався двічі до генерального прокурора з приводу необхідності скасувати для Тимошенко підписку про невиїзд.

"Нехай кримінальна справа розслідується, нехай громадськість і правоохоронна система й обвинувачувана доводить кожний свою правоту, але в сьогоднішніх умовах ніхто нікуди не утече", - сказав Яценюк.

За його словами, "якщо є склад злочину, то потрібно засудити, але якщо є склад політичних переслідувань, то потрібно засудити тих, хто це робить".

Яценюк відзначив, що також учора поставив свій підпис під зверненням про необхідність скликання позачергового засідання Верховної Ради з приводу кримінальних переслідувань представників опозиції.

Яценюк звернувся до представників Партії регіонів: "У житті все циклічно, ви відкрили шухляду Пандори, і це обов'язково повернеться до вас".

Він відзначив, що ПР рано чи пізно повернеться в опозицію. "Хлопці, подумайте про себе. Там серед вас немає жодного святого, жодного, в образи нікого ставити", - підкреслив лідер "Фронту Змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...