Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко 6 годин допитували без адвоката

Середа, 29 грудня 2010, 17:45

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її допитували за відсутності адвоката.

Про це вона заявила на виході з Генпрокуратури, повідомляє сайт Тимошенко.

"Сьогодні вже відбуваються якісь надзвичайні події в прокуратурі. Сьогодні протягом шести годин здійснювали незаконні абсолютно дії у відсутності адвоката", - сказала Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" уточнила, що вона прийшла на допит без свого захисника, оскільки він в цей час знаходився на судовому засіданні, захищаючи іншу людину.

"У будь-якій країні може бути таке, і тоді переносять допит і дають можливість бути з захисником. Мене сьогодні позбавили права бути із захисником. Я не могла вийти і не брати участь в тому абсурді, який був тільки що протягом шести годин", - додала вона.

За словами Тимошенко, сьогодні під час допиту їй намагалися пред’явити безліч документів, висунути нові обвинувачення, які також пов’язані з виплатою пенсій за рахунок "екологічних" коштів.

"Шість годин – ні про що, шість годин прямого знущання. Я думаю, що всьому є межа, і якщо президент України Янукович такими методами розправляється зі своїми опонентами – просто гріш ціна йому і як людині, і як політику", - заявила Тимошенко.

"Я думаю, що сильний політик, яким він себе вважає, завжди здатен конкурувати, боротися, а не просто таким чином репресувати своїх опонентів", - наголосила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування