Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Організатор податкового Майдану пропонує покарати Колеснікова

Четвер, 30 грудня 2010, 11:28

Один з організаторів "податкового Майдану" Сергій Мельниченко вважає Бориса Колеснікова головним винуватцем ушкодження майна в центрі Києва через мітинги 2007 року.

Про це йдеться в заяві Мельниченка, яку розіслав Центральний штаб захисту українського підприємництва в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Якщо при установці наметів дійсно пошкоджено плитку, то пошкодив її Колесніков. Там у різний час стояли намети комуністів, соціалістів і ще багатьох інших. Ніякої експертизи ні за минулі роки, ні тепер не проводили", - відзначив він.

"Тому ніяких законних підстав стверджувати, що начебто плитку пошкодили намети підприємців, немає", - заявив один з організаторів "податкового Майдану".

Він також вважає, що нинішня влада програла в боротьбі з рухом підприємців.

Як повідомлялося, з 22 листопада по 3 грудня на Майдані Незалежності в Києві проходила безстрокова акція протесту підприємців з вимогою відмінити зміни в Податковий кодекс.

На початку грудня київська міліція порушила кримінальну справу за фактом навмисного ушкодження майна під час установки наметів підприємцями на цій акції протесту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування