Тимошенко попросила не чекати на неї і йти готувати олів'є

Четвер, 30 грудня 2010, 11:56

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко попросила прихильників не чекати закінчення її допиту і йти додому готувати олів'є.

Журналістам перед тим, як зайти в прокуратуру, Тимошенко сказала, що в переддень Нового року не хотіла б говорити про кримінальну справу, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Перше, що я згадала, - це старий фільм про барона Мюнхгаузена. Пам’ятаєте, там була така фраза: "Спочатку планували свята, потім арешти, а потім вирішили поєднати"? Я думаю, що у нас, в опозиції, саме так сьогодні проходять свята. Але я не хочу говорити сьогодні ні про які кримінальні справи", - сказала вона.

"Хочу напередодні Нового року звернутися до усіх, хто мене бачить. Хочу поздоровити усіх з наступаючим Новим роком, з наступаючим Різдвом Христовим", - сказала Тимошенко і побажала ввійти в Новий рік з вірою і "знанням того, що наступний рік нам з вами принесе тільки добрі, щасливі хвилини" .

Перед тим, як зайти в будинок Генеральної прокуратури, Тимошенко додала: "Я не знаю, чим закінчиться сьогодні цей допит, але я твердо знаю, що наше з вами прагнення побудувати незалежну сильну державу саме наступного року, коли нашій молодій державі виповнюється 20 років, (буде реалізоване)".

"У цей ювілейний рік ми повинні покінчити з усім поганим, що нам не подобається, і нарешті побудувати наше спільне житло, нашу спільну країну так, як хочете ви, а не так, як хочуть чергові випадкові люди при владі", - сказала вона.

Тимошенко попросила прихильників, тих, що зібралися під будинком ГПУ, не чекати закінчення допиту: "Усі додому - готувати олів'є!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...