Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Це – "повний провал обвинувачень і терору" Генпрокуратури

П'ятниця, 31 грудня 2010, 08:09

Юлія Тимошенко заявляє, що слідчі дії, які здійснювалися під час її допиту 30 грудня, відбувалися в порушення норм Кримінально-процесуального кодексу.

Про це екс-прем’єр-міністр сказала журналістам після завершення майже 12-годинного допиту в Головному управлінні Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомляє її прес-служба.

"Під час допиту були порушені всі процесуальні дії, які повинні відбуватися в таких випадках. Не дали мені ані пояснень дати толком. Все це скомкали, за Кримінально-процесуальним кодексом зробили безліч порушень: це пред’явлення кримінальної справи і нібито завершеного слідства", - заявила Тимошенко.

"Це безпрецедентні агресивні речі, тому що не можна в один день пред’явити обвинувачення і відразу завершити слідство. Як мінімум треба дати мені можливість щось пояснити, щось довести, якось аргументувати свою позицію", - сказала вона.

Екс-прем'єр наголосила: "Єдине обвинувачення, яке мені всі ці дні пред’являють, перепред'являють, доповнюють – це виплата пенсій нібито за рахунок "екологічних" грошей".

"Але їхня експертиза, яку вони зробили, прямо свідчить, що "екологічні" гроші – на рахунках. Ці пенсії були сплачені за рахунок єдиного казначейського рахунку, що не має ніякого відношення до "екологічних" грошей", - заявила Тимошенко.

"Мені здається, що якщо вони рік перевіряли мене, мою діяльність і нічого не змогли знайти, крім виплати пенсій людям в кризу, я думаю, що це повний провал цих всіх їхніх обвинувачень і їхнього терору", - зазначила вона.

І додала: "Тримайтеся, все буде добре!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування