Добкін вже наказав готуватися до виборів

Вівторок, 11 січня 2011, 14:09

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін висунув перед своєю організацією Партії регіонів завдання перемогти в усіх 14 виборчих округах на виборах до Верховної Раду України.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі обласного відділення ПР, це завдання Добкін висунув перед делегатами ХXІ конференції Харківської обласної організації Партії регіонів.

 Незважаючи на те, що вибори будуть у 2012 році, підкреслив він, працювати над перемогою треба розпочинати вже сьогодні.

 "Який склад буде обрано – так Верховна Рада і працюватиме. Перед нами вже з сьогоднішнього дня стоїть завдання – максимально активізувати роботу на округах, депутати усіх рівнів мають чітко знати і розуміти, як буде побудована система взаємодій на виборах 2012 року", - сказав Добкін.

"Багато хто з наших колег, – відзначив він, – цю роботу і не припиняли, хоча були обрані за партійними списками. Але є у нас округи, які з тих чи інших причин сьогодні не мають представника від нашої партії, який вів би там системну роботу".

Добкін ви сунув завдання до середини лютого "повністю визначитися з кандидатами по всіх мажоритарних округах від Харківської області, яких за нинішнім законодавством має бути 14: 7 - від міста і 7 - від області".

"Я упевнений, що завдання, яке ми висуваємо перед собою, – це перемога в усіх 14 виборчих округах", – заявив Добкін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування