На тризубівців хочуть повісити "підпал" Партії регіонів?

Середа, 12 січня 2011, 12:19

Затриманим членам організації "Тризуб" інкримінують підпал офісу Партії регіонів у Києві 31 грудня 2010 року.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби організації.

"8 січня 2011 у місті Рогатин Івано-Франківської області був затриманий 60-тирічний член ВО "Тризуб" мешканець міста Самбора (Львівська область) Степан Бичек, у салоні машини якого було знайдено підкинуту вогнепальну зброю з набоями", - зазначили у організації.

"Це начебто дало підставу правоохоронним органам для широкомасштабного затримання керівництва ВО "Тризуб", щоб звинуватити організацію у тероризмі та причетності її членів до вибуху у Запоріжжі", - наголошується у повідомленні.

Як відомо, 31 грудня у Запоріжжі підірвали пам'ятник Йосипу Сталіну.

"11 січня провадження справи щодо вибуху у Запоріжжі було передано з відомства міліції до СБУ. Від СБУ жодних звинувачень причетності членства "Тризуба" до цієї акції пред’явлено не було", - йдеться у повідомленні.

"Зрозумівши, що представники міліції перевищили свої повноваження та скоїли низку протиправних дій, які стали резонансними по всій Україні, затриманим почали інкримінувати низку інших абсурдних звинувачень", - наголосили у організації.

Як заявила прес-служба, "затриманим почали інкримінувати підпал офісу Партії регіонів у Києві, який чомусь, за дивним збігом обставин, відбувся синхронно саме з провокативним вибухом у Запоріжжі увечері 31 січня".

"Це ще раз яскраво підкреслює факт, що маємо справу із спланованою акцією з боку "регіональної" влади, яка відверто стала на шлях тоталітаризму, на шлях створення українофобської диктатури, на шлях політичних репресій проти опозиційних та патріотичних організацій", - підкреслили у прес-службі.

ВО "Тризуб" заявляє про "непричетність до будь-яких терористичних актів та про свою відданість справі патріотичного виховання української молоді".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування