У міліції продовжують анонсувати кровопролиття на Майдані

Субота, 15 січня 2011, 09:38

У міліції є оперативна інформація про те, що частина опозиції готує кровопролиття під час масових акцій 22 січня.

Про це "Сегодня" заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

"Мова йде про те, що у нас є оперативна інформація - деякі опозиціонери хотіли б, щоб масові акції переросли в кровопролиття", - сказав він.

"Однак міліція, безумовно, цього не допустить. Ви розумієте, що таке оперативна інформація - тобто у нас є сигнали про такі настрої і висловлювання серед частини опозиції. Але реалізувати їх на справі ми не дамо", - додав він.

У свою чергу опозиція заперечує, що готує силові заходи.

Більше того, опозиціонери звинувачують у можливих провокаціях МВС, яке може спробувати таким чином дискредитувати організаторів акцій протесту.

"Провокації можуть готувати тільки правоохоронні органи. Якщо про це сказав Могильов, значить, він їх і готує", - заявив БЮТівець Андрій Шкіль.

"Можу гарантувати, що це буде мирна урочиста хода від Михайлівської до Софіївської площі та мітинг. Це не та дата, яка може викликати кровопролиття. Якщо міліція не притягне кримінальні елементи, все пройде мирно", - додав він.

Як відомо, виступаючи в парламенті в п'ятницю, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що опозиція готує кровопролиття під час цих акцій.

 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування