"Регіони" закликають Тягнибока навчити свого депутата етики

Понеділок, 17 січня 2011, 18:18

Фракція Партії регіонів у Львівській міськраді глибоко обурена заявами депутата міськради від ВО "Свобода" Юрія Михальчишина.

Про це йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті Львівської обласної організації Партії регіонів.

"У своїх публічних виступах перед громадою Львова та представниками органів місцевого самоврядування Михальчишин не дотримується елементарних етичних норм та періодично дозволяє собі принижувати честь і гідність своїх колег-депутатів, а також державну владу в Україні", - зазначається в заяві.

В партії назвали "провокативними антидержавницькі заяви Михальчишина".

"Вони ображають не лише його політичних опонентів, але й мільйони українців, які своїм голосуванням у 2010 році підтримали чинну владу як на виборах президента, так і під час місцевих виборів", - зазначили в "Регіонах".

В облорганізації закликали однопартійців Михальчишина та колег-депутатів Львівської міськради дати належну оцінку неадекватній поведінці цього депутата та скерувати його на курси етичного виховання, аби навчити цього міського обранця елементарним етичним нормам та правилам поведінки у публічних місцях.

Як відомо, Михальчишин зробив некоректні висловлювання щодо члена фракції Партії регіонів у міськраді, директора Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Тадея Едера.

Зокрема, він заявив, що "бандерівська армія викине з України сінежопую банду".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування