Янукович хоче, щоб українці дивилися один на одного з любов'ю

Вівторок, 18 січня 2011, 07:28

Президент Віктор Янукович хоче, щоб у День Соборності, 22 січня, українці подивилися один на одного з любов'ю.

Про це в ефірі "ICTV" заявив депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми через кілька днів будемо відзначати всі разом, я сподіваюся, День Соборності. Це символічний день, коли відбулося об'єднання як Західної України, так і Східної України. Це символічний акт, тому що в нас історія складна, ми були в різних державах і в нас були різні погляди на різні історичні події", - сказав депутат.

"У цей день ми повинні, по-перше, подивитися один на одного з любов'ю, з підтримкою, з повагою. І рухатися вперед, будуючи наш спільний дім. Ось позиція президента", - сказав Мірошниченко.

За його словами, саме тому Янукович приділяє так багато уваги Дню Соборності й так багато заходів заплановано.

"Щоб ми припинили всі ті чвари, які в нас, на жаль, ще існують у країні, і зробили День Соборності справді днем єднання", - додав він.

Як відомо, на 22 січня у Києві заплановано низку акцій, зокрема, опозиційних сил. Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала громадян зібратися в День соборності на Майдані Незалежності, а потім перенесла місце збору на Софійську площу.

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявляв, що на 22 січня, за даними міліції, готується кровопролиття. МВС дало своїм співробітникам спеціальну вказівку щодо дій у дні акцій, зокрема, 22 січня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування