Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС дивуються: Ар’єв відмовився від охорони

Вівторок, 18 січня 2011, 13:26

ГУБОЗ перевіряє інформації щодо можливого замаху на життя депутатів Володимира Ар‘єва та Олеся Донія.

Як повідомляє прес-служба МВС, для перевірки цієї інформації Ар`єва, за його згодою, було запрошено для розмови в ГУБОЗ МВС.

Ар`єв підтвердив, що 15 січня він отримав відповідну інформацію від свого знайомого, однак його ім’я "чомусь" правоохоронцям назвати відмовився, зазначають у відомстві.

"Як було заявлено, знайомий нардепа під час спілкування з колегами по бізнесу почув про те, що стосовно народного депутата Володимира Ар`єва можуть бути вчинені протиправні дії. З якими "колегами по бізнесу" спілкувався знайомий нардепа, і при яких обставинах обговорювалися такі питання, правоохоронцям з‘ясувати так і не вдалося", - повідомляє МВС.

"Однак депутат прийняв рішення надати розголосу в ЗМІ такій інформації", - додають у Міністерстві внутрішніх справ.

При цьому, зазначають у МВС, Ар`єв відмовився від надання йому охорони.

"Таке рішення викликає подив. Якщо людина дійсно хвилюється за власну безпеку, вона діє навпаки", - заявляє відомство.

При цьому в МВС стверджують, що Ар‘єв ускладнює їм роботу.

"Народний депутат письмово підтвердив, що претензій до працівників міліції не має, і його пояснення надано "виключно для взяття до відома". Такими діями Володимир Ар‘єв ускладнює проведення правоохоронцями певних заходів із попередження "озвученого замаху» та не сприяє подальшому розслідуванню", - сказано в повідомленні.

"Не зважаючи на це, ГУБОЗ МВС України проводить перевірку викладеної інформації та вживає відповідних заходів реагування", - додається у ньому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування