Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович святкуватиме День Соборності біля пам’ятників і в "Україні"

Середа, 19 січня 2011, 11:14

Президент Віктор Янукович візьме участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності України 22 січня.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Президент Віктор Янукович з великою увагою поставився до організації відзначення Дня Соборності України. Це свято, на його переконання, є святом споконвічної мрії українського народу про незалежну, соборну національну державу", - сказано у повідомленні.

22 січня, в рамках відзначення цього свята, у Києві урочистості розпочнуться покладанням квітів до пам‘ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

У церемонії візьмуть участь Янукович, спікер Володимир Литвин, прем‘єр Микола Азаров, депутати, члени уряду, представники громадськості, керівництво столиці України.

По завершенні церемонії покладання квітів її учасники відбудуть до Національного палацу "Україна", де пройде урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності України.

Цього ж дня у Києві на Майдані Незалежності на киян та гостей столиці також чекає концертно-розважальна програма, а в районах міста відбудуться різноманітні культурно-мистецькі заходи – концерти, зустрічі з громадськими діячами та ін.

Урочистості з нагоди Дня Соборності України також пройдуть в усіх регіонах. У них візьмуть участь керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

"У містах та інших населених пунктах буде організовано документальні фотовиставки та експозиції, проведено круглі столи, конференції та інші тематичні заходи. Увечері у великих містах пройдуть концертно-розважальні заходи", - повідомляє прес-служба.

"Організатори заходів з нагоди Дня Соборності України та 92-ї річниці проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР переконані, що святкування сприятиме єдності українського суспільства, громадян різних національностей, поглядів, регіонів проживання навколо ідеї зміцнення державності, а також забезпечення стабільної внутрішньополітичної ситуації в Україні", - сказано у повідомленні.

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала громадян прийти 22 січня на Софійську площу Києва для святкування Дня Соборності України.

22 січня громадські організації та інші опозиційні партії планують низку заходів у центрі.

Зокрема, об 11:00 на мосту Патона у Києві громадяни з’єднують два береги Дніпра "живим" ланцюгом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування