Колишньому міністру "шиють" справу на 5 мільйонів

П'ятниця, 21 січня 2011, 09:42

Колишнього міністра транспорту Віктора Бондаря звинувачують у пособництві в умисному знищенні незавершеного будівництва автовокзалу "Теремки".

Про це "Українській правді" повідомили у головному управлінні з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів адміністрації президента.

Згідно з інформацією, такі дії спричинили збитки державі на суму понад п’яти з половиною мільйонів гривень.

Крім того, як зазначили в управлінні, Шевченківськім райсудом Києва розглядається справа за обвинуваченням колишнього заступника міністра транспорту Олександра Давидова у зловживанні службовим становищем та незаконному заволодінні державним майном на суму 80 тисяч гривень.

Також у повідомленні зазначається, що упродовж квітня – грудня 2010 року органами прокуратури загалом розслідувано та спрямовано до суду 3894 кримінальні справи про злочини у сфері службової діяльності стосовно 3342 службових осіб.

Зокрема, 1568 справ порушено за зловживання владою або службовим становищем, 1042 справи за хабарництво, 1026 за службове підроблення, 819 справ за службову недбалість, 339 справ за перевищення влади або службових повноважень.

Крім того, направлено до суду з обвинувальним висновком 1265 кримінальних справ про злочини з ознаками корупційних діянь. Усього встановлено 1445 службових осіб, які вчинили злочини з ознаками корупційних діянь.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...