СБУ: у Макіївці нічого яскравого не відбулося

П'ятниця, 21 січня 2011, 10:39

У Макіївській міськраді стверджують, що в місті все спокійно.

"У місті все спокійно. Школи, дитячі сади, установи влади працюють у звичайному режимі", - повідомили в прес-службі міськради, відзначивши також, що в Макіївському міськвиконкомі продовжує працювати оперативний штаб з розслідування вибухів, які відбулися в місті в четвер.

Відносно повідомлень про те, що в Макіївці було знайдено ще 2 предмета, схожих на вибухівку, то в прес-групі СБУ в Донецькій області таку інформацію не підтвердили, але і не спростували.

"Таких даних у мене немає. Там на місці працює оперативно-слідча група і про результати її роботи в інтересах слідства я не можу нічого розповісти", - повідомив керівник прес-групи СБУ в Донецькій області Олександр Балабанцев.

За його словами, в Макіївці "за ніч нічого яскравого не відбулося".

Як відомо, у Макіївці в четвер рано вранці сталося два вибухи. Жертв і постраждалих немає. Зловмисники нібито вимагали 4,2 мільйона євро.

Глава СБУ Валерій Хорошковський заявив, що за фактами вибухів порушено кримінальну справу за статтею "тероризм" і що основні дії в рамках розслідування за фактами вибухів вже завершені.

Він також заявив, що терористам гроші не передавались. Хорошковський дав зрозуміти, що загрози вибухів на даний момент немає, жителям Макіївки ніщо не загрожує, однак СБУ продовжує тримати ситуацію на контролі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування