БЮТ вражений програмою Шустера

Субота, 22 січня 2011, 09:23

БЮТ "прикро вражений" тим, що телеведучий Савік Шустер начебто не надав слова адвокату Богдана Данилишина Ігорю Фоміну на своїй телепрограмі.

Про це повідомляє прес-служба блоку.

Як зазначається у повідомленні, коли Фомін наприкінці блоку програми, присвяченого темі політичного притулку Данилишина, "буквально вирвав собі право на репліку, Шустер кинув: "Ну скажите пару слов", але сказати нічого так і не дав, бо протягом кількох хвилин постійно перебивав Фоміна".

"Єдине, що практично встиг заявити правник, так це те, що однією з причин надання Данилишину політичного притулку в Чехії є така політична ситуація в Україні, коли адвокат Данилишина не може висловитися навіть в ефірі, де обговорюється його питання", - зазначили у БЮТ.

"Не говорячи вже про те, що його (адвоката) не допустили навіть до ознайомлення з матеріалами справи", - йдеться у повідомленні.

"Натомість голова Контрольно-ревізійного управління Андреєв на депутат Богословська мали необмежений час для звинувачень на адресу Данилишина", - зазначила прес-служба.

У БЮТ також заявили, що "у грудні 2010 року Шустер особисто запрошував Юлію Тимошенко взяти участь у першому випуску його програми в новому році".

"Однак після того як Тимошенко публічно повідомила про свою згоду, студія Шустера відмовилася від запрошення", - йдеться у повідомленні.

"Цей інцидент, очевидно, пов’язаний з переходом програми Шустера на Перший національний, який, як відомо, цензурується адміністрацією Януковича. До того ж, керівництво каналу неодноразово публічно заявляло про те, що Перший повинен подавати лише позитивну інформацію про владу", - зазначили у БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News