Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець: "Програма максимум" - не перегризти один одному горлянки

Понеділок, 24 січня 2011, 11:02

Демократичні сили мають більшу підтримку, ніж Партія регіонів, стверджує депутат із фракції БЮТ Володимир Бондаренко.

Про це він заявив "ЛІГАБізнесІнформ", відповідаючи на запитання, чому сили демократичного табору протестували на різних площах у Києві 22 січня.

"На Софійську площу прийшло дуже багато опозиціонерів. Була Тимошенко, були Гриценко, Кириленко й багато інших. Чому не прийшли інші - зрозуміло. Яценюк, Матвієнко й Костенко, приміром, люди специфічні", - сказав Бондаренко.

"Яценюка влада любить, зустрічається з ним і консультується. Тому його представника дуже "тепло" зустріли на Софії. Матвієнко й Костенко при цій владі живуть ані трохи не гірше, ніж при попередній. Він конформіст і намагається жити весело за будь-якої влади. Та й Костенко за риторики боротьби за усе українське не йде на жодні об'єднання", - сказав БЮТівець.

Однак, на думку Бондаренка, "через якийсь час наш власний досвід об'єднання покаже, що ми можемо обрати єдиного лідера під конкретні речі".

"Зараз "програма максимум" опозиції - прийти до спільної думки щодо парламентських виборів, щоб ми один одному горлянки не перегризли. Йдеться не про об'єднання, а про координацію дій", - підкреслив БЮТівець.

За його словами "навіть якщо математично порахувати симпатію до демократичних сил, то вона явно перевищує симпатію до партії влади".

"Але з боку Яценюка в питанні координації особливої щирості немає", - сказав Бондаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування